Activiteiten

Voetbalschool

 

Schagen

 

 

 

Bij de Voetbalschool zal er getraind worden in programma’s van 10 trainingen. Spelers uit heel Noord-Holland kunnen zich aanmelden om getraind te worden door profvoetballers, ex-profvoetballers en jeugdtrainers van profclubs.

De eerste doelstelling van de Voetbalschool is om iedere speler een betere voetballer te maken. Daarnaast is het voor Sportbureau33 ook een doelstelling om spelers dusdanig te ontwikkelen dat zij in beeld komen bij de BVO’s (Betaald Voetbal Organisaties ) in Noord-Holland.

De Voetbalscholen van Sportbureau33 streven naar een professionele uitstraling. Hierdoor ontvangt iedere deelnemer van de Voetbalschool een compleet trainingspak en trainingstenue van Sportbureau33.

Techniektrainingen

 

Jeugdspelers krijgen de kans om getraind te worden op de manier zoals er bij BetaaldVoetbalOrganisaties getraind wordt. Iedereen is welkom, ongeacht je eigen niveau, je niveau van je vereniging en je geslacht.

De volgende onderdelen zullen naar voren komen tijdens de techniektrainingen.

Iedere deelnemer ontvangt een deelnemerscertificaat. Verbeterpunten en goed ontwikkelde punten zullen worden aangegeven, zodat er thuis en bij je eigen vereniging verder geoefend kan worden.

Voetbalclinics

 

Wij geven clinics van 1,5 uur waaraan 70 spelers kunnen deelnemen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor 2 x 1,5 uur te kiezen. Dit biedt ruimte voor 140 deelnemers. Over een heel veld staat een parcours uitgezet dat bestaat uit 7 onderdelen.

Elke deelnemer ontvangt een deelnemerscertificaat. De doelstelling is om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Gast-trainingen

 

De trainers van Sportbureau33 komen op uitnodiging een gasttraining verzorgen bij jouw team.

Er zal getraind worden op de manier zoals er bij BVO’s ( Betaald Voetbal Organisaties ) getraind wordt.

Rekening houdende met de leeftijd en het niveau.

De trainingen duren 1,5 uur en kosten € 15,- per speler.

In Noord-Holland zullen er geen reiskosten in rekening worden gebracht.